Het leek al te mooi om waar te zijn: de geruchten rondom de nieuwe Z5-telefoon van Lenovo lieten het voorkomen alsof de smartphone als eerste een volledig randloze voorkant zou hebben. Dat bleek uit een schets die door vicepresident Chang Cheng op het Chinese Weibo werd gepost. Toen was het al een beetje twijfelachtig, want een schets kan iedereen maken, maar toen kwamen er ook nog andere teasers die er op leken te wijzen dat er echt niks zou zitten.

Nu blijkt bij de presentatie van de Z5 dat het inderdaad niet waar is: de telefoon heeft én een notch (inkeping) aan de bovenkant én een klein kinnetje aan de onderkant. Daar gaan de dromen van een randloos toestel. En de betrouwbaarheid van Lenovo als het om aankondigingen en teasers gaat, trouwens. Als je net gaat doen alsof je dingen hebt die er niet zijn, dan zullen mensen je in de toekomst ook niet meer snel gaan geloven.

lenovo-tease-en-realiteit

Powered by WPeMatico