Het is nog even wachten maar vanaf 15 juni 2018 staat het nieuwe vijfde seizoen van The Ranch op Netflix. En dus zijn de Bennets weer terug voor 10 afleveringen vol bier, een bruiloft, aanvaringen met de autoriteiten, alles rondom de boerderij en heel veel lol.

The Ranch deel 5

We gaan verder bij het verrassende einde van seizoen 4. Colt (Ashton Kutcher) en Rooster Bennet hadden een mooie deal gesloten, zo dachten ze. Ze hebben achter Beau’s rug om de naastgelegen Ranch van Peterson overgenomen, om die af te betalen met het geld dat ze voor de oliepijplijn zouden krijgen. Maar in het laatste shots van seizoen 4 zien we Jen (gespeeld door Maggie Lawson) de jongens het slechte nieuws vertellen.

Na het schokkende nieuws van de pijplijn die niet doorgaat ontkomen Colt en Rooster er niet aan om Beau en Maggie het slechte nieuws te vertellen. En zullen ze aan de bak moeten om de twee ranches draaiende te houden zonder dat ze een cent hebben om uit te geven.

Daarnaast staat de relatie tussen Abby en Colt flink onder druk, door ondermeer de bruiloft en Abby die in Denver gaat werken. Heeft Beau het nog altijd leuk met Joanne maar financiële onzekerheid, de wreedheid van moeder natuur en risicovolle beslissingen zorgen ervoor dat de Bennett’s moeite hebben om alles bij elkaar te houden ..

Hoe nu verder? Check alvast onderstaande eerste trailer van het vijfde deel.

Powered by WPeMatico