The Lego Movie deel 2 herenigd de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is alweer vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen.

De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het Lego-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

De film is vanaf 6 februari 2019 (in 2D en 3D) in de bioscoop te zien, in de Nederlandse- en Engelstalige versie.

Powered by WPeMatico