Een rondje rond de wereld. Niet per bus, boot of vliegtuig, maar al rennend. Dit is de kern van de film die Jaybird, het bedrijf van de Bluetooth sport-headphones, heeft aangekondigd.

Run Wild

In Run Wild worden atleten Rory Bosio en Knox Robinson gevolgd, die hardlopend de wereld ontdekken. Ze laten de hardloopcultuur van landen over de hele wereld zien. De ervaringen van de atleten worden het hele jaar door gefilmd. In verschillende afleveringen kunnen we genieten van de, naar verwachting, intense en bijzondere hardloopervaringen van de twee atleten. Bijzondere omgevingen, beboste paden en gevaarlijke wegen in combinatie met ontmoetingen met andere hardlopers in de hele wereld. Dit klinkt als een docuserie die graag gezien wil worden.

Voorafgaand aan de vele straat-, stad- en trailruns hebben de twee atleten een hele week trainingen gevolgd om hun fysieke en mentale toestand te ontdekken en deze nog nét een wat te verleggen. Op het Jaybird Headquarters en Peak Performance Lab in Park City, te Utah, werden ze klaargestoomd voor hun sportieve ontdekkingsreis. Een onverwacht ijsbad tijdens een run in de sneeuw en een ontmoeting met een grizzlybeer, geblinddoekt.

Powered by WPeMatico