Netflix heeft een pagina online staan waar jij maximaal 3 verzoeken in kan dienen voor films, series of documentaires die jij graag zou zien op de streamingdienst. Een optie die bijna niemand weet, maar die kennelijk al een tijdje online staat.

Ze zullen niet aan alle verzoeken kunnen voldoen. Zo zal ’s werelds populairste serie, Game of Thrones, niet snel beschikbaar komen omdat de exclusieve rechten hiervan bij HBO liggen. Maar als er titels zijn die vaak verzocht worden zal de streamingdienst zeker actie ondernemen om hiervoor de juiste licentie aan te schaffen. En mocht deze uiteindelijk beschikbaar komen zal je daarvan ook een notificatie ontvangen.

Netflix Philippines

Het offciële Netflix Philippines account op Twitter heeft de link gedeeld naar aanleiding van een vraag over comedian Chelsea Peretti.

Powered by WPeMatico