Ik baal. Maar ik heb het toch echt geprobeerd. Over een periode van enkele weken heb ik telkens weer Little Witch Academia: Chamber of Time opgestart om te kijken of er niet iets uit te halen viel qua game, vooral omdat ik benieuwd was naar het verhaal, maar het lukt gewoon niet. Ik vind deze game ├ęcht niet leuk en dat terwijl ik zo’n fan ben van de anime-serie dat ik me letterlijk (en stiekem) had zitten verheugen op deze game.

Als je de serie zelf niet kent, ren dan nu naar Netflix en begin Little Witch Academia te kijken. Het is een soort Harry Potter maar dan omgedraaid, waar studente Akko zo ge├»nspireerd is door een optreden van een goede heks in haar jeugd dat ze per se naar de Luna Nova Academy wil om dat ook te worden. Ze heeft echter het talent van een baksteen maar puur op karakter en met hulp van haar twee vriendinnen Sucy en Lotte beleeft ze avonturen en blijkt er toch meer in haar te zitten dan je in eerste instantie denkt. Het is allemaal heel charmant maar je moet wel tegen structureel geschreeuw van de karakters kunnen, want het gaat er luid aan toe. Het is, kort gezegd, een typische animeserie en ik heb ‘m met veel plezier gekeken.

Powered by WPeMatico