Samsung maakt bekend dat The Wall Professional klaar is voor zakelijk gebruik. Tijdens InfoComm 2018 in Las Vegas onthult Samsung het modulaire MicroLED-display. Het display is probleemloos uit te breiden naar een grootte van tientallen meters, zonder dat de beeldkwaliteit achteruit gaat. Met zijn combinatie van diepe zwarttinten, ongekende helderheid en scherpe contrasten is The Wall Professional geschikt voor tal van commerciële toepassingen in bijvoorbeeld DOOH en retail. De levering van The Wall Professional begint in Nederland vanaf het derde kwartaal van 2018, maar het display is nu al te bestellen.

The Wall Professional verandert de manier waarop bedrijven hun visuele content delen,” zegt Evert Van Camp, Country Director IT van Samsung Benelux. “Het unieke display opent een zee aan mogelijkheden. Doordat The Wall uit modules bestaat kunnen bedrijven het precies de vorm en grootte geven die zij voor ogen hebben. Bovendien is het scherm exact aan te passen aan wat je wilt overbrengen. Zo verzorgt The Wall Professional een one-of-a-kind visuele ervaring.

Powered by WPeMatico