EA trapt – zoals meestal – de E3 af en dat betekent dat ze het niveau mogen aangeven voor de grootste gamesconferentie van het jaar. Een terugkerend thema in de persconferentie was boetedoening: op verschillende momenten werd duidelijk gemaakt dat EA wel door heeft dat ze geen goede naam hebben als het gaat om het goed behandelen van hun spelers en er werd ook meermaals de belofte gedaan om het beter te gaan doen. Maar gelukkig waren er ook gewoon games, al voelde het dit jaar meer dan ooit als de usual suspects en heel weinig meer.

Battlefield Royale

Battlefield 5 begon meteen met de aankondiging waar iedereen op zat te wachten: er komt een Battle Royale mode. Ja, ook Battlefield moet aan de nieuwste trend in shooters geloven. Omdat ze even geleden al hun multiplayer-reveal hebben gedaan viel daar weinig nieuws over te vertellen en dus bleef het bij een trailer die liet zien wat we van het verhaal mogen verwachten. Die zag er ook smakelijk uit, maar het blijft raar om één van je topgames zo snel opzij te schuiven voor andere zaken.

Powered by WPeMatico