De zomer staat voor de deur. Het is al een aantal weken een prima temperatuurtje. En op 21 juni gaat op het Noordelijk halfrond de astronomische zomer van start. Neem daarbij de nodige regenbuien, en het is perfect voor al het groen in jouw tuin, om lekker tot bloei te komen.

Maar dat zorgt natuurlijk ook voor het nodige werk in de tuin. Het klimop en gras groeien dit soort weken als kool. En om de tuin er een beetje mooi bij te laten liggen zal je dus bijna wekelijks aan de slag moeten. Wat je dan nodig hebt is het beste materiaal, zodat jij snel en zo goed mogelijk je werk kan doen.

En daar komt Makita om de hoek kijken. Bekend natuurlijk van al het professionele bouwgereedschap. Maar wist je dat je ook voor de tuin bij dit merk terecht kan. Van grasmaaiers en heggenscharen tot bladblazers en trimmers.

Grasmaaier DLM380

De accugrasmaaier DLM380 is nu uitgerust met het nieuwe accusysteem LXT van Makita. Dat wil zeggen twee 18 volt accu’s die samen 36 volt vermogen leveren. Een vermogen waarmee je met het grootste gemak ieder gazon weer mooi strak maait.

Maar het grote voordeel van dit systeem zit hem in de bijbehorende accu’s. Die passen namelijk ook op de ruim 100 andere Makita machines. Hetgeen je veel geld bespaart bij de aanschaf, en zo komt de professionele kwaliteit, waar Makita om bekend staat, binnen eenieders handbereik.

Makita LXT accuset

De accuset is een goede investering voor als je weer gaat klussen, of flink in de tuin aan de bak moet. Je kunt de accu’s namelijk gebruiken op al je 18V of 2x18V LXT Makita-machines, zoals een heggenschaar, bladblazer, kettingzaag, boormachine en grasmaaier.

De grasmaaier DLM380 kost je € 470, maar dat is inclusief een Makita LXT accuset 2×18 volt en duosnellader met een waarde van € 365. Dan betaal je eigenlijk nog maar € 105 voor de grasmaaier. En dat voordeel geldt vervolgens voor alle Makita-apparaten die zonder accu’s en snellader verkrijgbaar zijn.

Powered by WPeMatico