Afgelopen weekend vond er in Disneyland Paris de kickoff plaats van Marvel Summer of Superheroes. Een drietal live-action shows die exclusief van 10 juni tot en met 30 september 2018 te zien zullen zijn in Disneyland Paris.

Slechts een paar weken na de release van Avengers: Infinity War in de bios komen Bruce Banner, Scarlet Witch, Doctor Strange, Captain America, Black Widow, Iron Man, Thor, Black Panther en Spider-man nu voor het eerst in actie in Disneyland. Naast een live-action show vol spektakel is er ook een danceoff met de Guardians of the Galaxy, met ondermeer Star-Lord en Gamora en is er op een andere locatie de “Tony” Stark Expo.

Gasten krijgen nu zelf de kans om deel uit te maken van het avontuur. Dit unieke event is de spectaculaire afsluiting van de 25e verjaardag van Disneyland Paris.

Speciaal voor deze opening maakte Catherine Powell, President van Disneyland Paris, samen met Avenger agents een indrukwekkende entrée en zorgde samen met Captain America, Thor, Black Widow, Spider-Man en Black Panther voor een spectaculaire opening van het seizoen.

Powered by WPeMatico