De PC Gaming Show is altijd een beetje vreemde eend in de bijt op E3. Het zou het paradepaardje voor PC games moeten zijn, maar alle grote titels worden veelal eerst al uit de doeken gedaan bij de uitgevers-shows zelf en wordt het dus louter herhaling van trailers en wat indie-titels. Niet dat hier geen pareltjes tussen kunnen zitten hoor, maar ik vond het dit jaar allemaal wat matig. Toch zijn er nog wel een aantal games de moeite waard om in het oog te houden.

The Walking Dead

Zoals bijvoorbeeld The Walking Dead van ontwikkelaar Overkill. De game is al best lang in ontwikkeling, maar eindelijk zal hij dan dit jaar dan toch gaan uitkomen op 8 november. Het is een FPS co-op die gebaseerd is op de populaire serie. Elke speler vervult een specifieke rol/taak en het is de bedoeling om samen zombies te killen en missies te volbrengen waardoor je uiteindelijk weet te overleven.

Powered by WPeMatico