Tijdens alweer de 24e editie van de Electronic Entertainment Expo passeren er heel veel nieuwe games de revue. Iedereen die iets met gaming van doen is zal tijdens de E3 aanwezig zijn om daar de nieuwste hardware, software of games te presenteren.

Zo ook Lenovo, dat in totaal 6 nieuwe gaming-pc’s aankondigde: de Lenovo Legion Y730- en Y530-laptops, T730- en T530-towers en C730- en C530-cubes. Met dit portfolio kunnen alle PC gamers weer zorgeloos de populairste games spelen. Alle apparaten worden overigens geleverd met verbeterde thermiek voor koeling en zijn ontworpen om de best mogelijke prestaties te leveren.

Laptops

De nieuwe Lenovo Legion-laptops, de Y730 en Y530, zijn ontworpen voor gamers die veel onderweg zijn. Beide laptops zijn volledig uitgerust met NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti GPU’s, de nieuwste 8th generation Intel Core i7-processors en Windows 10. De optionele 144Hz Full HD IPS-schermen bieden een hogere verversingsfrequentie, dunnere randen en panelen met een helderheid van 300 nits.

De Lenovo Legion Y730 laptop is tevens de eerste gaming-laptop met een Dolby Atmos-speakersysteem. De nieuwe Lenovo Legion Y530-laptop biedt native ondersteuning voor Dolby Audio.

De Y730 is verkrijgbaar vanaf september, de Y530 zal al verkrijgbaar zijn vanaf juli.

Powered by WPeMatico