De Fitbit Ace is per direct verkrijgbaar. De Ace is ontwikkeld voor kinderen vanaf 8 jaar. Obesitas bij kinderen komt veelvuldig voor en ouders zoeken vaak manieren om hun kinderen in beweging te krijgen. Het digitale tijdperk maakt buitenspelen minder aantrekkelijk voor kinderen. Voetbal spelen op een scherm is vele malen interessanter dan buiten op het grasveld.

Fitbit wil hierop inspelen en komt met de Fitbit Ace. Met deze activity tracker hebben ouders meer zicht op de beweging van hun kinderen. Op een leuke manier kunnen ouders hun kinderen dan motiveren om meer te bewegen. Er kunnen doelen ingesteld worden voor het aantal dagelijkse stappen, bewegingsminuten en slaap. Er is ook ruimte voor sportieve uitdagingen. Voor extra motivatie zijn er beloningsmeldingen.

ace-purple-render-defa0b9b868f665a4d5d06f5579c3e2c

Powered by WPeMatico