KLM heeft in de nieuwste versie van de mobiele app, versie 9.6, de ‘Milestones’ toegevoegd. Hiermee kan iedereen in zijn profiel zien hoe vaak, hoe lang en naar welke bestemmingen is gevlogen met KLM. Deze persoonlijke vluchthistorie kan je tevens delen met familie en vrienden via de verschillende sociale media. Naast ‘Milestones’ biedt de vernieuwde app meer verbeteringen voor passagiers, waaronder een uitgebreidere vluchtstatusupdate.

Milestones

Met ‘Milestones’ kunnen alle passagiers die de KLM-app gebruiken een aantal feiten en weetjes van hun persoonlijke vluchthistorie bij KLM bekijken. Zo kan gezien worden hoe lang en hoe vaak er is gevlogen, welke bestemmingen zijn bezocht, hoeveel kilometers zijn afgelegd en hoeveel kilo bagage er al is meegenomen. Gebruikers van de app kunnen deze reisgegevens vervolgens gemakkelijk delen met familie en vrienden.

KLM speelt hiermee in op de toenemende behoefte van mensen om persoonlijke zaken te kwantificeren en die data te delen op sociale media.

klm-milestones

Powered by WPeMatico