De populariteit van elektrische auto’s stijgt. Er is steeds meer keuze en voor bestuurders die veel kilometers maken is het uiteindelijk kostenbesparend. De mogelijkheden worden steeds groter.

Audi komt met een tailormade laadsysteem voor thuis. De Audi e-tron kan hiermee worden geïntegreerd met de huiselijke infrastructuur voor de gebruiker.

Audi gaat voor de e-tron uiteenlopende thuislaadoplossingen aanbieden, aangezien daar het merendeel van de laadactiviteiten plaatsvindt. Het standaard, compacte laadsysteem van de Audi e-tron biedt de mogelijkheid om de auto op te laden bij maximaal 11 kW. Het optionele connect laadsysteem verdubbelt het laadvermogen tot 22 kW, waarbij de Audi e-tron wordt voorzien van een tweede, optionele lader. Het connect laadsysteem is tevens te koppelen aan de energievoorziening binnen het huis. Via het Wifi thuisnetwerk voorziet het laadsysteem in samenwerking met het home energy management system (HEMS) in intelligente laadfuncties.

In lijn met onze premium kwaliteitsstandaarden gaan we met de e-tron een elektrische auto leveren die naadloos past in een intelligent, connected huis. Daarmee creëren we voor onze klanten echt een meerwaarde en bieden we hen maximaal laadgemak

– Fermin Soneira, hoofd Product Marketing Audi AG

Powered by WPeMatico