Twitter wil gebruikers live beelden van gebeurtenissen gaan tonen. Bovenaan je timeline houdt Twitter je op de hoogte van live events. Het laat je ook tweets zien over de gebeurtenis. Twitter wil op deze manier mensen op de hoogte houden van nieuws dat voor hen relevant is. “Een vogeltje die op je schouder zit en je vertelt wat je moet weten”, aldus Twitter.

Uitgebreide zoekfunctie

Je krijgt ook een melding als er een gebeurtenis plaatsvindt die voor jou waarschijnlijk interessant en relevant is. Via ‘ explore’, de zoekfunctie, kun je live video’s bekijken. Twitter geeft aan dat ze deze functie aan het uitbreiden zijn. Aan de zoekfunctie zullen nieuwe onderdelen toegevoegd worden, zoals trending, een persoonlijk overzicht voor jou en specifiekere content, zoals sport en nieuws.

Met deze vernieuwde zoekfunctie wil Twitter het makkelijker maken voor iedereen om de beste tweets en accounts te vinden. In plaats van zelf te moeten zoeken naar een goede commentator tijdens bijvoorbeeld een belangrijke voetbalwedstrijd, doet Twitter dat nu voor je.

Powered by WPeMatico