“Less swiping, more fun”. Dat moet de nieuwe dating app Crown worden volgens de ontwikkelaars van Match.com, waaronder ook Tinder valt. Bij veel dating apps krijg je een waslijst aan profielen onder je neus gedrukt. vervolgens is het swipen, swipen en nog eens swipen. Als er dan een match is, kan het chatten beginnen. Zoveel opties is leuk, maar het menselijk brein is helemaal niet gericht op zoveel sociale relaties, die bij Tinder eindeloos zijn.

Dating app Crown

De nieuwe dating app Crown zit anders in elkaar. Elke dag krijg je als gebruiker zestien mensen te zien. Hiervan mag je vier profielen kiezen. Je kiest steeds via een knockout-systeem tussen twee mensen. Deze vier mensen krijgen dan een melding dat ze geselecteerd zijn en kunnen aangeven of ze met jou willen chatten of niet. Andersom krijg je zelf ook een bericht als je behoort tot de vier geselecteerden bij iemand.

Powered by WPeMatico