Na de E3 is er niet zo gek veel gebeurd, dus is het maar goed dat we wat dingetjes gespeeld hebben. Zoals Detroit: Become Human, Onrush, Hitman, en… chihuahua?

Prijsvraag

En er is ook weer een prijsvraag! Je kunt de game Onrush winnen, en wat je daarvoor moet doen vertellen we ergens in deze podcast.

Technische problemen

Ook hebben we de afgelopen tijd wat berichten binnen gekregen over dat de podcast niet goed afspeelt. We proberen er wat aan te doen, maar daar hebben we wel jullie hulp bij nodig. Laat ons alstjeblieft weten of of met deze versie wel/geen problemen zijn. Op Twitter @marnixsuilen of @patricksmeets, of via patrick@dutchcowboys.nl.

Abonneer

Geen zin om hier te luisteren? Abonneer je dan op onze podcast feed of download de podcast en dan ben je elke week opnieuw als eerste aan de beurt op het apparaat van jouw keuze. Vraag? Opmerking? Mail ons dan, of laat hieronder een reactie achter. We doen er wat mee, beloofd.

Powered by WPeMatico