Afgelopen nacht zijn de winnaars van de MTV Movie & TV Awards 2018 bekendgemaakt. Black Panther won maar liefst vier awards, waaronder die voor beste film. De Netflix Original Stranger Things ging ook naar huis met vier awards, waaronder voor het tweede jaar op rij de award voor beste show. De presentatie van de MTV Movie & TV Awards 2018 was in handen van comédienne en actrice Tiffany Haddish.

Indien je de uitreiking gemist hebt. Check dan is vanavond vanaf 18.45 uur de volledige awardshow nog eens terug te zien op MTV. Wil je al weten wie er verder allemaal gewonnen hebben, bekijk dan hieronder de volledige lijst met winnaars:

Best Movie (Presented by Toyota)

  1. WINNER- Black Panther (Walt Disney Studios Motion Pictures)
  2. Avengers: Infinity War (Walt Disney Studios Motion Pictures)
  3. Girls Trip (Universal Pictures)
  4. IT (New Line Cinema)
  5. Wonder Woman (Warner Bros. Pictures)

Powered by WPeMatico