Spotify introduceert zijn eigen eerste Nederlandstalige Podcast: De Woordenschat Podcast. Deze Podcast is gebaseerd op de gelijknamige Spotify playlist. Het bevat de nieuwste en grootste Nederlandse Hip Hop-hits.

Spotify Podcast

Een Podcast is een audio-uitzending wat kan bestaan uit gesprekken over allerlei onderwerpen. In de Spotify Woordenschat Podcast gaat Veronica van Hoogdalem, presentatrice, gesprekken aan met Nederlandse rappers en producers. Elke twee weken praat ze met een populaire rapper over het album-release, muziek, creativiteit, inspiratie, samenwerkingen en over het leven. Elke uitzending duurt ongeveer veertig tot vijftig minuten.

De eerste gast

Woensdag 20 juni is 2018 is de eerste aflevering te beluisteren op Spotify. De eerste gast is rapper Adje. Maandelijks luisteren zo’n 700.000 mensen op Spotify naar zijn muziek. Aan elk album van Adje komt slechts één producer te pas. De eerste aflevering is al te beluisteren.

Rapper Adje & producer Architrackz
© Spotify

Powered by WPeMatico