Heerlijk, die zomer. Lekker weer, veel buiten zitten, alles open kunnen laten staan. Helaas wordt je relax-tijd wel vaak gestoord door die kleine, vreselijke irritante zoembeesten. Juist ja: muggen. Misschien heb je het wel gezien op het nieuws: door het warme (en vochtige) weer zijn er extra veel van die bloedzuigers paraat en als je lekker smaakt wordt je er gek van. Je weet dat er een serieus probleem is als muggenradar bestaat!

Mogelijkheden genoeg om je te beschermen, zou je zeggen. Speciale kaarsen; insmeren met allerlei goedjes; een muggenpak; klamboe; horren; insectenlampen, zou allemaal kúnnen werken. Allemaal goed en aardig, maar het doet geen recht aan de allesverzengende haat die je voelt jegens die beesten, toch? Ze moeten je niet alleen met rust laten, ze moeten dóód. Allemaal.

Powered by WPeMatico