De zesde editie van het Facebook en Instagram Marketing Congres stond niet zoals verwacht in het teken van de nieuwe privacywetgeving (GDPR), maar sneed juist onderwerpen aan als chatbots, strategieontwikkeling, verkoop via social media en organisch bereik. Een enkeling is nog op zoek naar ‘hoe je meer likes/volgers kunt behalen’, maar dit leeft al lang niet meer in marketingland. Wat leeft er wel op het gebied van social media onder marketeers?

Succesvol op Facebook

De Noorse spreker Thomas Moen (Jab Jab Company) bijt het spits af deze dag met een interessante presentatie hoe je succesvol bent op Facebook en Instagram. Met succesvol bedoelt hij geen mooie plaatjes van ‘Look what we eat for lunch’ ofwel unicorns en regenbogen. Maar content wat daadwerkelijk sales op zal leveren.

fb-congress-1

Powered by WPeMatico