Facebook kondigde in een blogpost aan dat ze het makkelijker willen maken voor beheerders van Facebookgroepen om de leden te laten betalen voor toegang tot de groep. Dat gebeurde nu in bepaalde groepen ook al, maar dat werkte allemaal vrij onhandig met aparte groepen die alleen voor abonnees waren en waarbij het geld buiten Facebook om naar de beheerders ging.

Nu heeft Facebook om de beheerders te helpen een aantal tools gerealiseerd die het een stuk makkelijker gaan maken om dit soort betaalde groepen te onderhouden. Ten eerste komt er admin support, waar beheerders altijd terecht kunnen voor hulp met het beheren van hun groepen en waarvan Facebook zegt dat ze binnen één werkdag antwoord krijgen. Daarnaast komen er natuurlijk ook online hulp waar je als beheerder alles kunt nakijken.

fb-groep-1

Powered by WPeMatico