We doen het rustig aan deze week. Robin vertelt over Mario Tennis Aces en Vampyr, Marnix heeft The Awesome Adventures of Captain Spirit gespeeld, en Patrick zit nog steeds in Onrush (en Destiny 2…).

Prijsvraag

En er is nog steeds een prijsvraag! Je kunt de game Onrush (voor Playstation 4) winnen, en wat je daarvoor moet doen vertellen we ergens in deze podcast.

Technische problemen

Na vorige week hebben we niets meer gehoord over wel/niet werkende audio, dus hopelijk is het opgelost. Laat ons vooral weten of er met deze aflevering wel/geen problemen zijn, dan kunnen wij ook rustig slapen (of nachten lang zoeken naar een oplossing). Op Twitter @marnixsuilen of @patricksmeets, of via patrick@dutchcowboys.nl.

Abonneer

Geen zin om hier te luisteren? Abonneer je dan op onze podcast feed of download de podcast en dan ben je elke week opnieuw als eerste aan de beurt op het apparaat van jouw keuze. Vraag? Opmerking? Mail ons dan, of laat hieronder een reactie achter. We doen er wat mee, beloofd.

Powered by WPeMatico