Als ouder wil je je kind waarschijnlijk behoeden voor alles op internet dat ook maar enigszins gewelddadig, agressief, erotisch of gevaarlijk is voor kinderogen. Netflix kwam al met een mogelijkheid voor extra toezicht door ouders. Hoe dan ook zullen kinderen tegenwoordig toch op internet te vinden zijn. Niet alleen in de vrije tijd, maar ook voor educatieve doeleinden.

T-Mobile komt met FamilyMode, een systeem waarmee ouders de toegang tot internet van hun kinderen kunnen controleren. Met het ‘home base’-apparaat, kunnen ouders ook het aantal apparaten die ze kunnen controleren, uitbreiden.

FamilyMode

Het systeem bestaat uit twee delen, een app en een ‘home base’ apparaat. Je kunt de app en het apparaat met elkaar verbinden via wifi of een ethernet-kabel. De app is zowel voor android als iOS. Vanuit de app kun je kiezen welke apparaten van je kinderen je wil toevoegen. Dit kan een smartphone of tablet zijn, maar ook bijvoorbeeld game consoles, laptops en smart tv’s. Het systeem kan ook alleen met de app gebruikt worden, maar dan kunnen alleen de smartphones of tablets gecontroleerd worden.

T-Mobile FamilyMode

Powered by WPeMatico