Na de aankondiging van IGTV, is er nu nóg een nieuwe optie op Instagram. Je kunt nu via Instagram Direct videochatten met maximaal drie andere personen. Om te videochatten, heb je geen telefoonnummer nodig.

Videochat op Instagram

Om te starten met een videogesprek, open je de Direct inbox. Als je op een gesprek klikt, zie je rechtsboven een camera logo. Als je hierop klikt, bel je die persoon. Als je tijdens het gesprek niets wil missen in je timeline of zelf iets wil plaatsen, kun je het gesprek minimaliseren. Bij een chat met meerdere mensen, zie je iedereen apart in je scherm. Wil je liever geen videoverzoek van iemand ontvangen? Dan kun je ze hiervoor blokkeren.

Nieuwe camera-effecten Instagram

Instagram lanceert nieuwe camera-effecten, die ontworpen zijn door Ariana Grande, Buzzfeed, Liza Koshy, Baby Ariel en NBA. Als je deze accounts volgt en je gaat naar de camera op Instagram, kun je deze effecten of filters aan je foto bij je verhaal toevoegen. Je kunt ook de effecten uitproberen zónder de accounts te volgen. Selecteer de effecten die je wil zien en voeg deze aan je Instagram camera toe.

Instagram-effects

Powered by WPeMatico