Miljoenen leerkrachten wereldwijd kiezen voor de iPad als beste tool om onderwijs op maat te bieden en creativiteit van leerlingen aan te wakkeren.

Met de gratis app Schoolwerk, die sinds deze week verkrijgbaar is, wordt het leerkrachten makkelijk gemaakt om opdrachten aan te maken, een-op-een met leerlingen samen te werken, de kracht van apps voor het onderwijs volop te benutten en de resultaten van leerlingen te bekijken en analyseren.

Met de app Schoolwerk en de Klaslokaal-app hebben leerkrachten een krachtige tool in handen om het onderwijs beter te maken. Hiermee halen zowel leraren als leerlingen meer uit de technologie die ze elke dag in de klas gebruiken.

schoolwork_1
Leerkrachten kunnen met Schoolwerk hun leerlingen direct doorsturen naar een opdracht in veelgebruikte onderwijsapps.

Powered by WPeMatico