Een aantal gebruikers op Twitter zijn een discussie begonnen over de Rabobank-app. Specifiek over de beoordelingen die de app heeft ten opzichte van de concurrerende bank-apps. Het probleem van de Twitteraars is dat de cijfers blijkbaar niet kloppen. De Rabo app heeft meer dan 100.000 reviews en een positieve score, terwijl de ING en ABN-apps respectievelijk 3000 en 1500 beoordelingen hebben. Let wel: dit zijn allemaal iOS-beoordelingen.

Dat is opvallend, want gebruikers houden niet van het beoordelen van apps en met een score van 108.000 ligt de Rabo-app dichter bij Spotify en Instagram (133K en 189K) dan bij de concurrenten. Dan is het voor de internet-Sherlocks bekeken zaak: die recensies zijn gekocht. Dat kan niet anders. En als fucking Alexander Klöpping zegt dat het zo is, dan moet het wel waar zijn.

Powered by WPeMatico