Nee, het is geen (PRODUCT) RED, maar de nieuwe OnePlus 6-variant in het rood ziet er desondanks goed uit. Nadat de witte variant al een tijdje geleden op de markt kwam (en die is mooi) lanceert OnePlus nu ook een rode variant. Niet helemaal duidelijk is of dit een gelimiteerde editie is, maar bij de rode OnePlus 5 was dit wel zo. De telefoon is direct te bestellen op de site van OnePlus, maar je kunt bij deze variant wel niet kiezen hoeveel geheugen en opslag je wilt hebben.

Er is maar één variant en dat is die met 8GB RAM en 128 GB opslag. De prijs is wel hetzelfde gebleven: 569 euro. Dat is – nog steeds – een verdomd goede deal voor hoeveel telefoon je daar voor krijgt. De kleur is dan niet meer dan een extra keuze, maar het zou misschien iemand over de streep kunnen trekken die het niet doet voor zwart of wit.

Powered by WPeMatico