Dit weekend was Elon Musk vreselijk trots: eindelijk werd de week (zij het zondagnacht om 5 uur) afgesloten met een productietotaal van 5000 Tesla Model 3’s. Dat is de eerste keer sinds het begin van de productie dat dit doel gehaald werd., terwijl de originele planning eigenlijk al sinds eind vorig jaar in dat soort aantallen voorzag.

Daarnaast werden er nog 2000 andere Tesla’s gemaakt en dat bracht het totaal op 7000 auto’s in een week. De vraag is nu of dat deze week ook gehaald kan worden, en de week er na, en de week daarna. Eerlijk is eerlijk, ondanks alle vertraging lijkt de productie nu wel steeds meer op stoom te komen. Áls Tesla het volhoudt om de Model 3’s zo snel de deur uit te blijven doen en ze ook alle veiligheidsinspecties door komen zou het nog een keer goed kunnen komen.

Powered by WPeMatico