Het internet afspeuren naar afbeeldingen van vakantiebestemmingen doen we allemaal. Vaak zijn het de perfecte plaatjes, met een strakblauwe lucht en een zonnige filter erover. Het kan lastig zijn om zo een indruk te vormen van de locatie.

Kayak VR, een app voor Google Daydream, laat je alvast vakantiebestemmingen bekijken voor je gaat boeken. Je kunt een stad ’testen’ vanaf thuis, om zo een vakantiebestemming uit te kiezen. Zo zie je alvast wat je kunt zien als je straks echt in die stad of op die plek bent.

Kayak VR app

In de app kun je 360 graden kijken met een audiotour. Je kunt niet alleen lokale bezienswaardigheden zien, maar ook hotels. Er is ook een andere optie om de locatie te ontdekken met de app. Het geluid past zich dan aan op basis van waar je naar kijkt in de app.

Naast het verkennen van locaties, krijg je ook reistips en trends over het betreffende gebied. Op het scherm zie je waar je naar kijkt en lees je details over deze plek.

Kayak VR
©Kayak

Powered by WPeMatico