Amazon is de grootste webwinkel ter wereld, maar in Nederland is het nog lang niet zo groot als in bijvoorbeeld Amerika of Duitsland. Een tijdje geleden kregen we wel toegang tot de Duitse winkel met grotendeels Nederlandse beschrijvingen, maar Nederland heeft nog niet alle voordelen waar Amazon-klanten in andere landen van kunnen genieten. Een van die dingen is Prime Day, een dag die qua koopjes de Nederlandse Black Friday nog een poepie laat ruiken, zo veel korting is er te krijgen. De enige maar is dat je wel Amazon Prime-lid moet zijn om korting te krijgen.

Zoals je in de onderstaande video kunt zien is Prime Day een big deal. Wereldwijd moeten alle zeilen bijgezet worden om al die koopjes te kunnen verschepen, maar dat is voor ons natuurlijk van ondergeschikt belang. Wij willen ook flinke kortingen krijgen op toffe spullen, liefst zo snel mogelijk. Speaking of which, wanneer is Prime Day eigenlijk?

Goed nieuws, dat mogen we al bekend maken. Prime Day is dit jaar op 16 juli! Nog een kleine 2 weken dus.

Powered by WPeMatico