Er is iemand bij Sony Pictures die wat uit te leggen heeft. In plaats van dat de trailer van nieuwe film Khali the Killer op YouTube werd gezet is per ongeluk de volledige film op de videosite terecht gekomen. De trailer was bedoeld om aan te geven dat de film nu digitaal en op DVD verkrijgbaar is, maar een hoop mensen hebben de Duitse misdaadfilm die zich in LA afspeelt (!) al kunnen bekijken.

Logischerwijs is de film inmiddels offline gehaald en is er alleen nog maar een niet werkende link over, want de video is ook niet vervangen met de juiste trailer. De film was in Duitsland al in 2017 verschenen maar was in de VS nog niet beschikbaar. De bioscooprelease is daar pas over twee maanden, maar ik had er verder nog nooit van gehoord. Als je de onderstaande ‘recensie’ bekijkt van iemand die dacht een trailer te gaan kijken en een hele film voorgeschoteld kreeg is dat ook niet zo raar: de film schijnt niet heel interessant te zijn.

Powered by WPeMatico