Het wordt een kleurrijk najaar voor iPhone-fans, want blijkbaar krijgen de nieuwe ‘goedkope’ modellen een aantal frisse nieuwe kleuren, naast het Space Grey en zwart dat je bij de duurdere modellen kunt blijven verwachten. Dat is in elk geval de verwachting van analist Ming-Chi Kuo en die is altijd wel te porren voor een Apple-nieuwtje. Hij zit er niet altijd helemaal bovenop, maar negen van de tien keer zit er wel altijd een kern van waarheid in wat hij zegt, dit keer tegen 9to5Mac.

Als je de iPhone-geruchten volgt heb je al gehoord over de zogenaamde goedkope variant van de iPhone X die eind dit jaar zou uitkomen. Die telefoon heeft dezelfde vorm als de huidige X, maar is iets groter met een schermgrootte van 6,1 inch en heeft geen OLED-scherm maar ‘slechts’ een LCD-scherm. Ook zouden een aantal premium features zoals een dubbele camera, roestvrijstalen frame en 3D touch er niet op en in zitten.

Vrolijke kleuren

Opvallend is echter dat die specifieke iPhone in een aantal nieuwe kleuren geleverd zal gaan worden. Volgens de analist is die telefoon straks te krijgen in wit, grijs, blauw, rood en oranje. Het zou kunnen dat wit en grijs gelijk zijn aan hoe de iPhone X er nu uitziet, maar dan zijn er nog steeds drie nieuwe kleuren die wel lijken op het palet dat een aantal jaar geleden bij de iPhone 5C werd geïntroduceerd. Dat was toen geen succes, maar dat had meer met het materiaal te maken dan de kleuren, dus de kans dat Apple die fout nog een keer maakt is klein. De nieuwe lijn moet rond de 700 dollar gaan kosten, dus vergelijkbaar met wat een iPhone 8 nu kost.

iphone-kleuren

Powered by WPeMatico