Het is een beetje ondergesneeuwd in de hele “zullen we het internet kapotmaken of niet?”-discussie van gisteren, maar de Europese Commissie had ook nog een ander belangrijk punt. Zo belangrijk, dat ze het na jaren van heen-en-weren en een uiteindelijk niet doorgegane stemming afgelopen december over het afschaffen daarvan nu maar aan de Europese burgers gaan vragen. De vraag is simpel:

“Wil je dat de zomertijd gaat verdwijnen?”

Daar zijn meerdere antwoorden op te verzinnen, maar het enige correcte is eigenlijk “JAAAAAAAAA!!!!!!111”. Als je ook die mening bent toegedaan (of zelfs als je het fout hebt en wil dat de zomertijd blijft bestaan) dan kun je hier de vragenlijst van de EU invullen (mag in het Nederlands, maar liefst in het Engels) en je steentje bijdragen aan de afschaffing van die ouderwetse traditie die meer kwaad dan goed doet.

Powered by WPeMatico