Wanneer je Life is Strange zegt zullen er heel wat mensen blij opkijken. De serie is vanaf het eerste ijzersterke seizoen al een begrip in de gameswereld, en de recente prequel Before the Storm stelde ook niet teleur. Niet gek dus dat op 27 september er een vervolg verschijnt, en dat je nu al gratis de introductie The Awesome Adventures of Captain Spirit kunt spelen.

Captain Spirit dient als introductie tot de wereld en personages van Life is Strange 2. De game is vrij kort maar zeker niet oppervlakkig. Net zoals Life is Strange en Before the Storm bevat ook Captain Spirit weer beladen thema’s waar je je als speler door mag navigeren.

Zonder te veel te verklappen: moeder is recent overleden, en zoon (zo rond de 9-10 jaar) en vader moeten zich maar zien te redden. En dat is moeilijk, vooral voor de vader, wat het weer moeilijk maakt voor het kind.

Powered by WPeMatico