Dankzij alle rumoer van het WK Voetbal zouden we bijna vergeten dat vandaag, zaterdag 7 juli, de Tour de France weer van start gaat. Met renners als Tom Dumoulin, Niki Terpstra, Dylan Groenewegen, Steven Kruijswijk, Robert Gesink en Bauke Mollema aan de start, volgen miljoenen Nederlanders de Tour de France op de voet. Twitter komt met een aantal tips om bovenop de laatste ontwikkelingen rondom de ronde van Frankrijk te zitten en zo altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

De 105e Tour de France belooft overigens een mooie te worden met eyecatchers als een kasseienrit en een Koninginnenrit waarin de renners over de Aspin, Tourmalet, Bordères, Soulor en Aubisque komen. De finish is zondag 29 juli na 3.351 kilometer en 53 beklimmingen op de Champs-Élysées in Parijs. Om op de hoogte te blijven van alle ins en outs kun je het volgende doen:

1. Volg sportjournalisten op de voet

Een goede manier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom de Tour is door sportjournalisten te volgen op Twitter. Zij zitten altijd bovenop het laatste nieuws en delen dit vrijwel direct via Twitter. Interessant zijn:

● Thijs Zonneveld – @thijszonneveld

Thijs is erg actief op het platform en deelt al het nieuws rondom de Tour. Met meer dan tien berichten per dag kun je hem een fervente Twitteraar noemen. Dat belooft veel goeds!

Powered by WPeMatico