Op Facebook Messenger zijn sinds korte tijd (vaak irritante) automatisch afspelende videoadvertenties te zien. Gewone advertenties waren er al sinds 2017, maar dit is toch weer een stapje verder. Tijdens het chatten met vrienden of vriendinnen zit je daar toch niet op te wachten. Maar er zit nog meer aan te komen, deze advertenties verschijnen binnenkort ook voor WhatsApp. Zo bevestigde een medewerker van Global Marketing Solutions Facebook.

Adverteerders krijgen dus tijdens het adverteren op Facebook nu een derde optie te zien als ze een bericht willen promoten. Eerst werd het mogelijk om advertenties ook te laten draaien op Instagram. Daar is een tijdje terug ook Facebook Messenger aan toegevoegd. En, niet geheel verrassend te noemen, volgt dus ook WhatsApp.

Schermafbeelding 2018-07-04 om 08.43.12
Run promotion on …

Powered by WPeMatico