Ik zat al jaren te vragen om een nieuwe Burnout. Nu is recent nog wel Burnout Paradise Remastered uitgekomen, maar dat is A) mijn minst favoriete Burnout en B) niet hetzelfde als een nieuwe game met hetzelfde idee. Onrush mag dan wel geen Burnout hebben, en het mag dan zelfs niet eens zo heel veel gemeen hebben met de structuur van die game, maar de spirit van Burnout is meer dan aanwezig in Onrush.

Codemasters staat niet per se bekend om hun arcade racers, maar Onrush is gemaakt door een deel van het team dat Motorstorm heeft geproduceerd. En Driveclub, maar daar praten we verder niet over. De parallellen met Motorstorm zijn makkelijk te maken en zeker als je alleen naar een video of wat screenshots kijkt zou je denken dat het gewoon een game in dezelfde stijl is met auto’s en motoren op dezelfde racebanen, maar niets is minder waar.

Powered by WPeMatico