De Thaise voetballertjes die vastzitten in een grot hebben de wereld in hun greep. Ze kwamen in een grot vast te zitten na extreme regenval en door al het water kunnen ze er niet uit en is iedereen koortsachtig aan het proberen om ze naar buiten te krijgen. Terwijl er inmiddels al vier jongens naar buiten zijn gebracht door duikers en het er naar uitziet dat de resterende jongens op dezelfde manier naar buiten gebracht kunnen worden is Tesla/SpaceX baas Elon Musk bezig met het ontwikkelen van een kleine onderzeeboot die de jongens zou kunnen transporteren.

Musk is gelijk op het probleem gedoken en na het onderzoeken van een opblaasbaar systeem heeft hij nu bedacht dat een kleine soort van onderzeeër misschien de oplossing is. Hij tweette een aantal fotos van testen die in een schoolzwembad in LA gedaan werden met het vervoersmiddel dat door duikers kan worden meegenomen in het grottenstelsel.

Powered by WPeMatico