Zo aan de vooravond van de wedstrijd van België tegen Frankrijk zullen er toch een aantal Nederlanders moeten slikken dat het kleine landje ten Zuiden van ons het beter doet dan wij met onze grote muil. Het wordt echter nog erger: niet alleen voetballen ze beter daar, er kan ook nog sneller gedownload worden in België. Dat blijkt uit een onderzoek van Britse website Cable.co.uk die de wereldwijde internetsnelheden net zoals in de afgelopen jaren vergeleken heeft.

Nederland heeft altijd redelijk hoog op de ranglijst gestaan als het gaat om internetsnelheid. Traditioneel moesten we altijd Singapore en de Nordics (Zweden, Denemarken, Noorwegen) voor ons dulden, maar dit jaar is Nederland twee plaatsen gezakt naar plek 7. Niet alleen is België voor ons gekomen, maar ook Roemenië loopt nu op ons voor qua internet. We zijn langzaam aan het wegzakken, maar waarom?

internet-snelheid-nederland-kaart

Powered by WPeMatico