Ziggo heeft iets cools! Als Ziggo-klant maak je namelijk kans op een jaar lang je eigen VIP-stoelen in de Ziggo Dome. Deze VIP-stoelen worden ook wel Golden Seats genoemd, en geven je van augustus 2018 tot en met juli 2019 toegang tot het mooiste en meest muzikale jaar van je leven. Een hele gave en unieke marketingactie. Mocht je helemaal fan zijn van bijvoorbeeld U2, Justin Timberlake, Shawn Mendes of de Ladies of Soul, dan is dit je kans. Wanneer je het concertjaar van je leven wint, weet je zeker dat jouw vrienden en familie je een jaar lang niet zien.

Golden Seats

Met deze Golden Seats beleef je namelijk het hele jaar alle concerten/shows die de concertzaal te bieden heeft. Op de agenda staan grote nationale en internationale sterren waaronder U2, Justin Timberlake, Shawn Mendes, Ilse de Lange, Nick & Simon en Snow Patrol. De Golden Seats worden uitgereikt aan één gelukkige Ziggo-klant, die voor elke show een gast mee mag nemen. In totaal staan er nu al 29 verschillende shows gepland, waaronder enkele uitverkochte shows. Bovendien worden er nog meer shows aan de line-up voor het komende jaar toegevoegd, dus dit is nog niet eens alles!

Concertjaar van je leven
Concertjaar van je leven; de feiten!

Powered by WPeMatico