The Sims is al sinds het jaar 2000 een immens groot succes. Een digitaal speelhuis waar mensen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Het spel is niet ingewikkeld, ook voor niet- gamers is het goed te begrijpen. Dit is waarschijnlijk ook een van de reden dat The Sims wereldwijd nog steeds populair is.

Zwangerschap in The Sims

Toch miste er nog iets volgens de gebruikers. De mobiele versie, Sims FreePlay, heeft daar gehoor aan gegeven. Karakters in The Sims kunnen nu zwanger worden en deze zwangerschap, met alles wat erbij komt kijken, wordt ook nagebootst in het spel. Een baby in The Sims is niet nieuw, want dit kon voorheen ook al, als de gebruiker trouwde met de Sims-partner. Dan kwam er na een tijdje ineens een baby in het beeldscherm en dat was het dan.

Gebruikers wilden al lange tijd dat ook de zwangerschap zelf te volgen is in het spel. In eerste instantie gaf de studio daar niets om. Dit is een grote taak, waarbij het spel omgebouwd moet worden. Toch gaven de gebruikers niet op en ze bleven erom vragen. De developers zijn in de loop der jaren steeds beter geworden en hebben zich erg ontwikkeld. Dit jaar vinden ze dat ze er klaar voor zijn om de uitdaging aan te gaan. Bovendien kregen de developers ook kinderen, waardoor het meer ging leven bij ze.

Powered by WPeMatico