Apple heeft weinig verbazend de Macbook Pro-lijn een update gegeven, maar het mag helaas allemaal niet echt een naam hebben. Natuurlijk heeft Apple ‘The most advanced Macbook Pro ever’ gemaakt, maar effectief betekent dat een nieuwe 8ste generatie Intel processor met 4 cores voor de 13-inch en 6 cores voor de 15-inch versie van Apple’s laptop. Er zit nu een True Tone display in en de machines kunnen tot 32 GB geheugen en tot 4 TB opslag intern krijgen. Wat dat kost? Je wilt het niet weten.

Wil je het echt weten? Het top-of-the-line 15-inch model met alles maximaal kost een luttele 8000 euro. Apple belooft daarvoor wel alle power die je van een desktop zou verwachten. De allergoedkoopste Pro, een 13-inch versie met 128 GB opslag, 8 GB geheugen, een 2,3 GHz Core i5 processor en maar twee in plaats van vier Thunderbolt-poorten mag je echter al meenemen voor 1500 euro. Dan krijg je wel echter niet alle nieuwe snufjes, want die zijn pas te krijgen vanaf het duurste 13-inch model dat begint bij 2000 euro. De 15-inch versie begint bij 2800 euro.

Apple_MacBook_Pro_update_13in_15in_07122018

Powered by WPeMatico