Wachtrijen en kinderen zijn geen gouden combinatie. Wat gebeurt er als je een kind in een wachtrij van minstens een uur zet voor een attractie in Disneyland? Veel, behalve rust en geduld. Disneyland komt nu met een app die kinderen vermaakt in de wachtrij voor de attracties.

Disneyland app

Disney lanceert de Play Disney Parks app, met allerlei spellen en liedjes van Disney. Dit zou de 75 minuten lange rij voor de Space Mountain voor kinderen makkelijker moeten maken. De gratis app is overal te gebruiken, maar sommige spellen in de app zijn alleen te spelen in een Disney park.

Een aantal attracties in Disneyland hebben een eigen spel in de app, waaronder Toy Story Mania, Peter Pan’s Flight en Space Mountain. Gebruikers kunnen ook dingen verdienen en verzamelen, beloningen krijgen in spellen en uitdagingen aangaan. De app zal steeds meer functies krijgen in de loop van de tijd. Met Apple Music kunnen gebruikers een playlist beluisteren met authentieke audio van attracties en Disney-karakters.

Powered by WPeMatico