Dat Donald Trump geen populariteitsprijzen aan het winnen is weten we allemaal. In Londen kunnen ze hem echter wel helemaal schieten. In elk geval waren er meer dan genoeg mensen om een paar duizend pond bij elkaar te leggen om speciaal voor Trump’s bezoek aan de Britse hoofdstad een ballon van zes meter te laten maken van Trump als baby in een luier. Die is rondgevlogen over Londen terwijl de president daar aanwezig was om te protesteren tegen onder andere zijn immigratiebeleid.

Trump was er natuurlijk niet blij mee: de president die tegen alle grapjes kan zo lang ze maar niet over hem gaan meldde dat hij zich “onwelkom voelde” in Londen voor het bezoek van start ging en meldde daar nog bij dat hij op die manier geen reden had om naar de stad te gaan. Hij is er toch, al spendeert hij het grootste gedeelte van zijn tijd buiten de stad. Het protest is er echter op gericht om de president te raken waar het pijn doet: op het persoonlijke vlak. “Trump houdt van persoonlijke beledigingen, dus we zijn helemaal naar zijn niveau gezakt met dit protest.”

Powered by WPeMatico