De ASUS ZenFone Max Pro (M1) is vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar. Het is de krachtige toevoeging aan de nieuwe ZenFone Max-serie – ’s werelds enige reeks smartphones met een zeer hoge batterijcapaciteit.

Specs

De ZenFone Max Pro beschikt namelijk over een enorme 5000mAh-batterij, daarmee kan je dagenlang gamen, browsen en bellen. Verder heeft deze smartphone ook een 6-inch FHD+ Full View-scherm en een dual-camerasysteem in een verbazingwekkend compacte behuizing die niet groter is dan veel standaard 5,5-inch smartphones. De telefoon wordt aangedreven door het snelle, maar energiezuinige Qualcomm Snapdragon 636 Mobile Platform, met Adreno 509-graphics voor verbeterde reactiesnelheid en uitstekende gameprestaties.

Ontwerp en beschikbaarheid

Het prachtige ontwerp is voorzien van een stijlvolle metalen behuizing van 180 gram met diamantgeslepen randen en 2,5-inch gebogen glas. De telefoon is verkrijgbaar in twee prachtige afwerkingen: Deepsea Black en Meteor Silver. De ASUS ZenFone Max Pro (M1) is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

ZenFone Max Pro (M1)
De ZenFone Max Pro (M1)

Powered by WPeMatico