Als ouders wil je niet dat de kinderen de hele dag door achter hun schermpjes zitten. Afspraken maken kan, maar de apparaten op een kast leggen hoeft waarschijnlijk niet. Kinderen vinden altijd hun weg naar de smartphone. Binnenkort zullen timers op social media kanalen wellicht ook bijdragen aan minder tijd online. Het bedrijf TechDen heeft er iets anders op bedacht: De ‘Den’, een soort kluis voor smartphones en tablets.

The Den

Het apparaat heeft iets weg van een computerkastje. Aan de voorkant zitten twee deurtjes die dicht kunnen. Ouders kunnen zelf via een app instellen hoelang de kinderen een apparaat mogen gebruiken. Als de tijd om is, kunnen kinderen de apparaten zelf terug in de Den doen. Het handige is dat de apparaten ook meteen worden opgeladen in het kastje.

techden-1-700x467-c

Powered by WPeMatico