Keukens moeten tegenwoordig naast praktisch ook trendy zijn voor veel mensen. De keuken is echt de eyecatcher van het huis geworden. En je moet er natuurlijk Instagram waardige beelden kunnen schieten. De hashtag #kitchendesign heeft niet voor niets meer dan 2,2 miljoen berichten.

De keuken wordt als het ware een meubel en hierbij is styling natuurlijk niet geheel onbelangrijk. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om een nieuwe keuken in te richten. Strak, speels, stijlvol, donker of licht. Wat kies jij? Om het je wat makkelijker te maken, staan hieronder de twaalf keukentrends van 2019.

Trend 1: Natuurlijk en warm

Keukens met groene tinten, een natuurlijke feeling en een warme sfeer zijn erg populair. In combinatie met hout en grafische elementen, ontstaat een landelijke keuken waar je een nostalgisch gevoel bij krijgt. Met planten in de keuken komt dit natuurlijke effect nog meer naar voren. Een groene muur of groene accessoires voor de keuken geven nog een extra gevoel van buiten zijn. Hout draagt hier ook aan bij, in de vorm van planken, een aanrechtblad of meubels in de keuken. Zo wordt de keuken een plek om tot rust te komen.

natuurlijk en warm
Natuurlijk en warm

Powered by WPeMatico