The Settlers, de legendarische build-up strategiegame, keert terug in het najaar van 2019 naar de PC onder leiding van de uitvinder van de serie: Volker Wertich. Ook viert The Settlers-serie alweer de 25e verjaardag met The Settlers History Collection, die vanaf 15 november 2018 exclusief verkrijgbaar zal zijn via Uplay en de Ubisoft Store. Deze collectie bevat de History Editions van alle 7 voorgaande Settlers-games.

Strategiegame

The Settlers, ontwikkeld door Ubisoft Blue Byte, is een build-up strategiegame waarin spelers nieuwe eilanden in een middeleeuwse fantasiewereld vestigen, verkennen en veroveren.

Ze zijn gedwongen om hun geboorteland te verlaten na een verwoestende catastrofe van mysterieuze oorsprong en zetten koers naar het onbekende in de hoop een nieuw thuis te vinden. Niet alleen gaan ze ontelbare nieuwe uitdagingen tegemoet, ze maken ondertussen ook deel uit van een oud mysterie dat hun leven voor altijd zal veranderen.

Nieuwe features

The Settlers combineert de bekende gameplay van de serie met nieuwe functies en geavanceerde technologie. Zo voorziet de nieuwe game de beste gameplayelementen uit eerdere delen van een modern jasje en worden hier nieuwe functies, zoals het nieuwe voedselsysteem, het multi-worker job-systeem en alternatieve overwinningsmethoden aan toegevoegd. The Settlers maakt gebruik van de Snowdrop-engine en levert ondanks het behoud van het excentrieke, kleurrijke DNA van de serie, toch een mooie, hedendaagse visuele ervaring.

Powered by WPeMatico